14 Şubat 2018 Çarşamba 15:17
Yağmursuyu çile olmaktan çıkıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Sabri Bulut Caddesi’nde döşediği yağmursuyu hattı ile su taşkınlarının önüne geçti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın altyapı ihtiyaçlarına çözümler üretmeye aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Sabri Bulut Caddesi’nde yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Döşenen hat sayesinde kış mevsimindeki aşırı yağışlarda yağmursuyu kaynaklı, günlük hayatı olumsuz etkileyen su birikintisi ve taşmalar engellendi.

“Yağmursuyu yüzünden hayatımız felç olmuştu”

Atatürk Mahalle Muhtarı Ahmet Ergün, “Mahallemize bağlı Sabri Bulut Caddesi’nde yağışlı havalarda biriken sular nedeniyle karşıdan karşıya geçemez olduk. Vatandaşımız günlük işlerine yaya olarak gidemez hale gelmişti. Yağmur suyunun gideri yoktu ve su taşkınları hat safhaya geldi. Kısacası gün içerisinde hayatımız felç oluyordu. Daha önce yolda biriken yağmur suyu vidanjör ile çekiliyordu. O da her zaman mümkün olmadığı için epey mağdur kalıyorduk. Sağolsun MASKİ yetkilileri sokağımızda yağmursuyu hattı döşeme çalışmasını tamamlayarak bizleri rahatlattı. Şimdi sokağımızda su birikintisi olmayacak. MASKİ’nin çalışmalarından çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.