28 Şubat 2018 Çarşamba 13:15
Vatandaş istedi Başkan Karaçoban yerine getirdi

Evine giriş ve çıkışta zorlanan bir engelli vatandaşın rampa talebini Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletmesinin hemen ardından harekete geçen ekipler kaldırıma engelli rampası yapmak için çalışmalara başladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla vatandaşlara hak ettiği kalitede hizmet vermek için, gerek yol çalışmalarıyla gerekse ilçeyi geliştirmek adına hizmet veren Alaşehir Belediyesi, engelli vatandaşların da yüzünü güldürdü.

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beş Eylül Mahallesi Reddi İlhak Caddesinde ikamet eden vatandaş için engelli rampası yapım çalışmalarına başladı.

Engelli vatandaşın eşi Muzaffer Korku, "Eşim engelli olduğu için Başkanımız Gökhan Karaçoban’a müracaat edip engelli rampası yapmasını istedim. Sağ olsun bizi kırmadı ekipleri gönderdi. Gökhan Başkanımdan ve çalışanlardan Allah razı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.