16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:35
Vatan toprağı Kıbrıs’a ulaştı

Salihli Belediye Meclisi’nin aldığı kararla 44 yıl sonra yeniden yavru vatan Kıbrıs’a giden Salihlili Muharip Gaziler, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın kendilerine emanet ettiği vatan toprağını dualar eşliğinde Salihlili Şehit Tankçı Yüzbaşı Ramiz Turan’ın kabrine bıraktı.

Barış götürdükleri Kıbrıs’ı tekrar ziyaret etme fırsatı bulan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesine üye gaziler, düzenlenen gezi dolayısıyla Başkan Zeki Kayda ile Salihli Belediye Meclis Üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Kayda tarafından Kıbrıs’a uğurlanan Muharip Gaziler, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Meclis Üyeleri Mevli Pehlivan, Gürol Ersoy ve Cihan Sarı ile birlikte Kıbrıs’taki şehitlikleri ziyaret ederek tüm şehitler için dua etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.