24 Temmuz 2020 Cuma 15:32
Vali Karadeniz, kültür ve turizm yatırımlarını değerlendirdi

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, il genelindeki kültür ve turizm yatırımlarını değerlendirdi.

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Valiliği Brifing Salonunda Vali Yaşar Karadeniz’e Manisa’da yapılan kültür ve turizm çalışmaları ile gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Manisa genelindeki turizm potansiyelinin görüşüldüğü toplantıda müze, kütüphane ve ören yerlerinin son durumu hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Karadeniz, “İlimiz, tarım ve sanayide önemli bir ekonomik paya sahip. Hedefimiz, bu durumu turizm alanında da yakalayabilmek. Manisa, tarihi ve doğal güzellikleriyle turizm açısından yüksek potansiyele sahip bir şehir bizler bu potansiyeli kullanarak turizm alanında da Manisa’yı daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manisali 2020-07-25 06:43:40

Yani hiçbirşey değerlendirmediler.
Sana 1 iyi 1 kötü haberim var.
Önce kötüyü söyle.
İyi haber yok...
Ee yani haber maber yok...
Tarzında bir görüşme olmuş gaiba