31 Mayıs 2017 Çarşamba 16:19
Vali Güvençer MHP Şehzadeler ilçe yönetimini ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçesi 2’nci Olağan Kongresinde yeniden yönetime seçilen Başkan Şener Özten ve yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür eden Başkan Özten, 23 Nisan 2017 tarihinde yapılan Şehzadeler ilçesi kongresindensonra yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Vali Güvençer’e yapmak istediklerini belirtti. Vali Güvençer’e yeni yönetimlerini tanıtan Başkan Özten, Manisa ve Ülke menfaatleri doğrultusunda her türlü çalışmayı birlik ve beraberlik içinde yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Vali Güvençer de nezaket ziyaretlerinden dolayı Başkan Şener Özten ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.