24 Mart 2018 Cumartesi 13:12
Vali Güvençer Akhisar’da muhtarlarla bir araya geldi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Akhisarlı muhtarlarla bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Akhisar Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan Muhtarlar Toplantısına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, İl ve İlçe daire müdürleri ile Akhisarlı muhtarlar katıldı.

Vali Güvençer, katılımcıları selamlayarak başladığı açılış konuşmasında geçen yıl bir araya geldiklerini belirterek geçen yıl yapılan toplantının sonuçlarını değerlendireceklerini söyledi. Vali Güvençer, “Bir kış geçirdik, dün baharı da nevruzla karşıladık, kutladık, ölümden sonra dirilişin hak olduğunu, baharın işaretiyle yeniden idrak ettik. İnşallah bereketli bir yaza doğru gideriz. Biz gayret edip emek sarf edersek inişler, çıkışlar, oluşlar, bitişler çerçevesinde inşallah 2018’i de kendimiz adına hayırla yad edebiliriz hem işlerimiz manasında, hem kamu hizmetlerimiz manasında. Bütün badirelere rağmen Türkiye büyüyor, Manisa büyüyor, Akhisar büyüyor. Böyle olması lazım, bunun sekteye uğramaksızın devam etmesi için, çok çaba sarf etmemiz gerekiyor” dedi.

Toplantıda, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker 2017 yılında düzenlenen muhtarlar toplantısında muhtarlar tarafından dile getirilen sorunlar ve taleplerle ilgili alınan mesafeler hakkında sunum yaptı. Kaymakam Peker, bir önceki toplantıda gündeme gelen sorunların birçoğunun çözümlendiğini, çözümlenememiş az sayıdaki sorun üzerinde çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Toplantıda, Akhisarlı mahalle muhtarları söz alarak geçen yılki taleplerinin karşılanması nedeniyle teşekkürlerini ifade ederken, bu yıl ortaya çıkan yeni ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.