15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:09
Vali Deniz misafirlerini ağırladı

Sürekli halkın içinde olarak kısa sürede Manisalıların sevgisini kazanan Manisa Valisi Ahmet Deniz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Manisa Valisi Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Kısa sürede özellikle eğitim ve ekonomi konuları üzerine çalışmaları yoğunlaştıran Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret eden Manisa Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Üzen ve yönetimi, Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli ve yönetimi ile Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Halit Kılınç ve yönetimi hayırlı olsun dileklerini iletti. STK temsilcileri Vali Deniz’e yapılacak çalışmalarda her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade ederken, Vali Deniz de ziyaretler için misafirlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.