10 Mart 2017 Cuma 17:24
Uzmanlarda MASKİ personeline iş sağlığı eğitimi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘İş Sağılığı ve Güvenliği Eğitimi’ seminerlerini MOSB-MED Genel Müdürü ve Eğitmen Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi tarafından verilen iş sağlığı eğitimi ile noktaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışanların sorumluluk ve kabiliyet gerektiren konularda daha verimli olmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğü eğitim programlarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde, MOSB-MED Genel Müdürü ve Eğitmen Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi, Meslek Hastalıkları ve Korunma Yöntemlerini çalışanlarla paylaştı. Pirinççi; stres yönetimi, kronik stres ve stresin fiziksel sonuçları gibi birçok konu hakkında çalışanları bilgilendirdi. Psikolog Ece Gümüş tarafından ‘Biyolojik ve Psikolojik Risk Etmenleri’ anlatılırken İlk Yardım Eğitmeni Ayşen Yılmaz da ‘İlk Yardım Eğitimleri’ adlı konu başlıklarında eğitimler verdi. Eğitimlerde MASKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mesut Kuşçu ve MASKİ İş Güvenliği Uzmanı Ruhan Bayraktar katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında verilen ilk yardım eğitimini alan personel sınava tabi tutularak, başarılı olanlar ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım ve Başarı’ sertifikası almaya hak kazanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.