13 Mart 2017 Pazartesi 11:48
Üniversiteli öğrencilerden kardeşlerine kütüphane

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Sosyal Sorumluluk Topluluğu, Muş’un Bulanık ilçesinde kütüphane ihtiyacı olan ortaokul öğrencileri için yaklaşık 600 kitaplık kütüphane kurdu.

Manisa CBÜ Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencileri kütüphane ihtiyacı olan öğrencilerin çağrısına duyarsız kalmadı. Üniversiteli gençler, Muş’un Bulanık ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmenlerinden aldıkları çağrı üzerine ilçede yaklaşık 600 kitaplık kütüphane kurdu. Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Manisa CBÜ Sosyal Sorumluluk Topluluğu Başkanı Gizem Özdemir, "Gönüllü arkadaşlarımızdan topladığımız 600’den fazla kitabı sponsor kargomuzla önce Muş’un Bulanık ilçesine ulaştırdık. Bununla da kalmayıp yürütme kurulundan 4 arkadaşımızla THY sponsorluğunda Bulanık’a gittik. Muş Bulanık Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan’ın desteği ile kütüphane yaptırıp minik kardeşlerimizin eğitimi için gerekli olan kütüphane ortamını sağlamaya çalıştık. Yardımlarımızın devamı gelecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.