08 Mart 2017 Çarşamba 11:29
Ulaşım istişare toplantısı Salihli’de yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde toplu ulaşımda başlattığı dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilen ilk istişare toplantısı Salihli’de yapıldı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliğinde Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Toplu Taşıma Şube Müdürü Himmet Güneş, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin Üstün, Salihli Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Salihli 24 Nolu Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Baykal ve toplu taşımada dönüşümü sağlayan 12 kooperatifin Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Manisa Büyükşehir Belediyesinin ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Salihli Şehiriçi Toplu Taşıma da hizmet veren araçlar yenilendi. Yeni nesil çevreci ve engelli bireylerin taşımasına uygun araçlar ilçemizde hizmet veriyor. Halkımızda bu yenilikten son derece memnun" derken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ise ev sahipliğinden dolayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ederek şunları söyledi: "Manisa’da 17 ilçede başlatılan toplu ulaşımda dönüşüm projesinin ilk istişare toplantısını Salihli’de gerçekleştirdik. İstişare toplantılarını her ay, farklı bir ilçe de düzenleyerek, sorunları yerinde tespit etmek istiyoruz."

Yapılan toplantıda, toplu taşımada yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözüm yolları değerlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.