02 Temmuz 2018 Pazartesi 16:22
Ücretsiz voleybol kursuna yoğun ilgi

Sporun her alanında başarı hedefleyen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, "İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları" projesi kapsamında açtığı voleybol kursuna gençler yoğun yoğun ilgi gösteriyor.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları" projesi çerçevesinde 22 branşta açılan ücretsiz spor kursları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda devam ediyor. Kurslar arasında en çok ilgiyi gören voleybol branşında yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde öğrenciler hafta içi her gün antrenörleri eşliğinde uygulamalı çalışma yapıyor. Yaz tatilini dolu dolu geçiren öğrenciler bir yandan da fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.