04 Nisan 2017 Salı 16:15
Türkiye Sualtı Federasyonundan Büyükşehire teşekkür

Manisa’da 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Sualtı Ragbisi Milli Takım Ölçme ve Değerlendirme Kampı’na Manisa Büyükşehir Belediyesinin sağladığı ulaşım desteği nedeniyle Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından teşekkür yazısı gönderildi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Sualtı Ragbisi Milli Takım Ölçme ve Değerlendirme Kampı, 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Manisa’da düzenlendi. Gerçekleştirilen kamp programına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ulaşım desteği nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’a Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından teşekkür yazısı gönderildi. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gönderilen yazıda, “30 Mart- 2 Nisan tarihinde Manisa’da gerçekleşen, Federasyonumuz 2017 yılı faaliyet programında yer alan Sualtı Ragbisi Milli Takım Ölçme ve Değerlendirme Kampı’nda göstermiş olduğumuz desteğe ve duyarlılığa teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kendilerine gönderilen teşekkür yazısı nedeniyle memnuniyetini paylaştı. Spora ve sporcuya verdikleri desteğin taraflı ve tarafsız herkes tarafından takdirle karşılanmasını kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gönderilen tebrik yazısının kendilerini onurlandırdığını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.