07 Ocak 2023 Cumartesi 17:43
Turgutluspor: 2 - Bornova F.K.: 3

Turgutluspor hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Bornova F.K.’ya 3-2 mağlup oldu.

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Turgutluspor, 7 Eylül Stadyumunda karşılaştığı Bornova F.K.’ya 3-2 mağlup oldu.

Turgutluspor, 2022-2023 sezonunun ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde 7 Eylül Stadı’nda saat 14.00’da başlayan maçta Bölgesel Amatör Lig 9. Grup Lideri Viven Bornova Futbol Kulübü’nü konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısı 0-0 biterken, ilk 45 dakikada Turgutluspor’da Serhat Kot ve Tolga Cevher’in şutları direkten döndü.

Maçın her iki yarısında da farklı 11’ler ile sahaya çıkan kırmızı siyahlılar sahadan 2-3 mağlup ayrıldı. Turgutluspor Pazar günü 7 Eylül Stadı’nda saat 14.00’da Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta 2. sırada yer alan Tire 2021 Futbol Kulübü ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.