11 Haziran 2019 Salı 12:46
Turgutlu’nun altın kızları kritik virajda

TFF Kadınlar 3. Liginde başarılı bir sezon geçiren Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol takımı 2. Lig yükselme maçlarında beşinci karşılaşmasını 12 Haziran Çarşamba günü Irlamaz Sosyal Tesislerinde saat 12.00’da Kayseri Gençlikspor ile yapacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde 2. Lige yükselme başarısı gösterecek.

2. Lige yükselme maçlarında oynadığı dört karşılaşmada 5 puan toplayan Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı beşinci maçında kendi sahasında Kayseri Gençlikspor ile karşılaşacak. 12 Haziran Çarşamba Günü saat 12.00’da başlayacak olan müsabaka Irlamaz Sosyal Tesislerinde oynanacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Futbol Takımı karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldığı takdirde 2. Lige yükselme başarısı gösterecek. Kritik mücadele öncesi antrenör Kadir Akagündüz taraftarlara çağrıda bulunarak tribündeki yerlerini almalarını ve maç boyunca takımı desteklemelerini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.