11 Mart 2017 Cumartesi 18:28
Turgutlu’daki muhtarlık binaları yenileniyor

Turgutlu Belediyesi, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlıklarının da ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Çalışmalar dahilinde bu kez Albayrak Mahallesi muhtarlık binası tadilattan geçerek boyandı. Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel de binayı yeni bir görünüme kavuşturan desteklerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce geçen hafta bakım ve boyama çalışmaları tamamlanan Albayrak Mahallesi muhtarlık binası yeni görünümüyle beğeni kazandı. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, “Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e ve ekibine muhtarlık binasının tadilat ve boya çalışmalarının sağlanmasından dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlık binamız yeni bir görünüme kavuştu ve vatandaşlarımız tarafından yeni görünümü beğenildi” dedi.

Turgutlu’nun 61 mahallesine eşit hizmet parolasıyla çalışmalarını devam ettiğini belirten Başkan Şirin de, “Değerli muhtarlarımızın talep ve isteklerini kısa sürede yerine getirmeye gayret ediyoruz. Rengi solan ve kötü durumda olan Albayrak Mahalle Muhtarlığı binasını da ekiplerimiz marifetiyle elden geçirdik. İç-dış cephe boyamalarıyla ihtiyaç duyulan tadilatını gerçekleştirdik. Binamız güzel bir görünümü sahip oldu. Bu hizmetleri tüm mahallelerimize sorunsuz olarak veriyoruz. Vatandaşlarımızın olduğu kadar muhtarlarımızın da hayatını kolaylaştırmak, daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla, hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda fiziki yatırımlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.