15 Ocak 2020 Çarşamba 15:20
Turgutlu’da kodlama kursu başlıyor

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde 10-14 yaş arası çocuklar için ’Kodlama’ kursu açılıyor.

Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde 10-14 yaş aralığı için başlayacak olan kurs, Pazartesi-Çarşamba-Cuma 16.30-18.30, Salı-Çarşamba-Cumartesi 16.00-18.00 saatleri arasında eğitimlerine başlayacak. Kodlama kursuna katılmak isteyen vatandaşların Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabileceği belirtildi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Atatürk Kültür Merkezimizin içeriğini zenginleştirmeye devam ediyoruz. Bir çok kursumuz yeni yerinde çalışmalarına devam ediyor. Sanat ve bilim ile ilgili bir çok kursumuz Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde açılacak. Halk Eğitim Müdürlüğümüzle ile ortaklaşa açacağımız Kodlama kursu ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.