28 Mart 2018 Çarşamba 15:21
Turgutlu’da engellilerin hayalleri gerçek oluyor

Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Uçan hayaller gülen yüzler’ Projesiyle bir engellinin daha hayali gerçekleşiyor. Tek isteğinin protez diş olduğunu kağıda yazıp uçan balon ile gökyüzüne salan Firdevs Gürel Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezinden Murat Özcebeli’nin hayali de kısa süre içinde gerçekleşmiş olacak.

Turgutlu Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı ‘Uçan hayaller gülen yüzler’ Projesi kapsamında engelli Murat Özcebeli’nin hayalini gerçekleştirmekte öncü oldu.

Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Uçan hayaller gülen yüzler’ Projesiyle bir engellinin daha hayali gerçeğe dönecek. Hayalini kağıda yazıp uçan balon ile gökyüzüne salan Firdevs Gürel Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezinden Murat Özcebeli’nin hayalinin gerçekleşmesi için Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin harekete geçti. Hayali; ‘dişlerinin yeniden yapılması’ olan Murat için harekete geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Murat kardeşimiz Turgutlu Belediyesi olarak başlattığımız proje olan Uçan Hayaller Gülen Yüzler Projesi’nde hayalinin yeniden dişlerinin yapılması istedi. Bizler de hemen Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ümit Aksoy ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Güven Tahtacı ile irtibata geçtik. Sağ olsun kendileri bizleri ve Murat’ın isteğini kırmadı. Murat kardeşimiz yakın bir zamanda yeni protez dişlerine kavuşacak ve daha sağlıklı, daha güzel gülümseyecek. Bu konuda bizlere destek veren Başhekimlerimiz Dr. Ümit Aksoy’a ve Dr. Güven Tahtacı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.