25 Mayıs 2021 Salı 14:18
Turgutlu Otopark ve Pazaryerine Manisa Büyükşehir Belediyesinden destek

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, Turgutlu ilçesi Bozkurt Mahallesi’nde bulunan otopark ve pazaryerindeki kamulaştırma çalışmalarının yetki ve işlemleri Turgutlu Belediyesine devredilmesi teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, Turgutlu ile ilgili önemli bir karara imza atıldı. Gündemin 46. Maddesinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının Turgutlu ilçesi Bozkurt Mahallesi 2244 ada, 1 parsel, 7 parsel, 8 parsel ve 12 parsel sayılı imar planında bölgesel otopark ve pazaryeri alanında kalan taşınmazların kamulaştırma yetkisi ve işlemlerine Turgutlu Belediye Başkanlığınca devam edilmesi ile ilgili teklifi görüşüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesince bugüne kadar kamulaştırılan parsellerin de ilçe belediyesine devrine karar verilirken, böylece Turgutlu Belediyesi tarafından yapılacak olan otopark ve pazaryerine Büyükşehir Belediyesince büyük ölçüde katkı sağlanmış oldu. Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından gelen teklif, oybirliğiyle kabul edilirken, maddenin oylanmasının ardından söz alan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.