25 Haziran 2021 Cuma 16:15
Turgutlu Belediyesi YKS öncesi hazırlıklarını tamamladı

Turgutlu Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde ilçe genelindeki sınav yerlerinin dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde YKS’nin yapılacağı 22 okulda sınav öncesinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sınavın yapılacağı sınıfların yanı sıra yoğunluğun oluşacağı koridorlar, kapı girişleri, merdivenler, idari odalar ve tuvaletler titizlikle dezenfekte edildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Pandemi koşulları altında Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan öğrencilerimizin sağlığını korumak adına çalışmalarımızı yürüttük. Bu kapsamda Turgutlu’muzda sınavın yapılacağı okullarda dezenfekte çalışmalarını tamamladık. Öğrencilerimiz ve velilerimizin bu konuda hiçbir endişesi olmasın. Bu hafta sonu sınava girecek tüm kıymetli gençlerimize başarılar diliyor, hedef ve hayallerinin gerçekleşmesini yürekten ümit ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.