07 Kasım 2018 Çarşamba 11:21
Turgutlu Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

Turgutlu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, inşaatlarda yapılan otopark ücretlerine enflasyon farkı gözetilerek yüzde 22,5 zam yapılmasına yönelik tavsiye kararı alındı.

Kasım ayı olağan meclis toplantısı meclis salonunda Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddeleri gereğince 2018 Ekim ayı olağan ve olağanüstü meclis toplantılarına ait toplantı tutanakları ile 02 Ekim 2018 tarih ve 56 sayılı meclis kararının tashihi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesi olan Turgutlu’nun otopark grup ve bedellerinin görüşülmesiydi. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Turgay Şirin “Otopark grup bedellerinin belirlenmesinde yetki Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde. Bizler burada alacağımız karar bir tavsiye niteliğinde olacak. Konuyu bu sebeple komisyona sevk etmeyeceğiz, direk karar almamız gerekiyor” dedi. Yapılan oylama sonucunda inşaatlardaki otopark grup bedellerinde enflasyon farkı da gözetilerek yüzde 22,5 zam yapılması tavsiye edilerek karar Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.