10 Kasım 2021 Çarşamba 18:03
Turgutlu Belediyesi Atatürk ve silah arkadaşları için mevlid-i şerif okuttu

Turgutlu Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Merkez Pazar Camisinde mevlid-i şerif okuttu ve lokma hayrı gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılı dolayısıyla mevlid programı ve lokma hayrı düzenlendi. Merkez Pazar Camisinde öğle namazından önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman şehitler için mevlid-i şerif okundu. Ardından Merkez Pazar Camisinin önünde lokma hayrı gerçekleştirildi.

Programda konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Başkomutanımız, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz mevlid-i şerif programı ve lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimize ne kadar minnet duysak azdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Rabbim hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin” dedi.

Düzenlenen programa Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş Ser, Mithat Erden, Mustafa Biçer, Turgutlu Belediyesi meclis üyeleri, daire müdürleri, gaziler, dernek ve oda başkanları ile Turgutlu Belediyesi personeli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.