23 Haziran 2021 Çarşamba 16:27
TÜFAD başkan adayı Dağdelen’den Basatemur’a şampiyonluk plaketi

Somaspor’un genç ve başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemur’a Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkan adayı Mehmet Dağdelen tarafından şampiyonluk plaketi takdim edildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi başkan adayı Mehmet Dağdelen ve yönetim kurulu adayları Aydoğan Tunay, Rıdvan Türküler, Mustafa Özövgü ve Erol Muratoğlu tarafından mütevazı kişiliği ile tanınan ve mütevazi bir kadroyla Somaspor’u 3. Lig’de şampiyon yaparak 2. Lig’e çıkartan Somaspor’un Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur’a şampiyonluk plaketi takdim etti.

Turgutlu’da gerçekleşen ziyarette elde edilen şampiyonluk çok önemli olduğunu belirten TÜFAD Manisa Şubesi başkan adayı Mehmet Dağdelen, “Mütevazı kişiliği ve mütevazı bir kadroyla Somaspor’u 3. Lig’de şampiyon yaparak 2. Lig’e çıkartan Manisa’nın ve Turgutlu’nun gururu Burhanettin Hocamıza bu plaketi takdim etmek bizler için gurur kaynağıdır. Kendisini ve bu şampiyonlukta emeği geçenleri kutlar, Burhanettin hocamız ve Somaspor camiasına 2. Lig’de başarılar dileriz. Tüm Manisalı meslektaşlarım adına bu plaketi veriyoruz. Başarıların daim olsun. Gururunuz gururumuzdur.” dedi. Dağdelen daha sonra Basatemur’a şampiyonluk plaketi takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ersin 2021-06-24 14:08:11

Yürü be Dadal başkan gönüller şampiyonu