10 Temmuz 2018 Salı 16:59
Traktör kasasında fotoğraf gezisi

“Manisa’nın 100’ü” fotoğraf projesi kapsamında Selendi’yi gezen fotoğraf severler, engebeli köy yollarına ulaşımı traktör römorkunda sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) işbirliğiyle başlatılan ‘Manisa’nın 100’ü fotoğraf projesi, Selendi ile devam etti. Büyükşehir belediyesinin araç desteği ile Selendi’ye ulaşım sağlayan dernek üyeleri; Selendi Belediyesi personelinin rehberliğinde Selendi’nin tarihi ve coğrafi yönlerini fotoğraflarına taşıdı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara, “Manisa’nın saklı güzelliklerini keşfetmeye devam ediyoruz. Manisa’nın 100’ü Fotoğraf Projemizde 10. durağımız Selendi’deydik. Safari heyecanıyla kaya mezarları, Derin Vadi, Delikli Bent, Gavur Evleri, kanyon ve eşsiz güzellikleri barındıran Bekirağalar Köyü, Eskin ve yukarı Eskin köyünde zamanı dondurduk. Şehirlerin dili fotoğraflardır. Bazen sözler yetmez, şiirler yetmez duyguları anlatmaya. Bir fotoğraf karesi anlatır şehre dair her şeyi” diyerek Manisa’nın tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik yönlerini fotoğraflarıyla anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.