08 Mayıs 2017 Pazartesi 13:53
Trafik Haftası etkinliklerinde büyükşehir standı büyük ilgi gördü

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan stant hem vatandaşlardan hem de öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliği Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Akçam katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan jandarma, il emniyet müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesinin stantlarını gezen protokol üyeleri yetkililerden stantlarda yer alan trafik işaret, araç ve gereçleri hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesinin trafik standını gezen protokol üyeleri belediyenin hizmetleri hakkında Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Akçam’dan bilgi aldı.

Etkinlikte stantların gezilmesinin ardından senaryo gereği motosiklet ve otomobilin karıştığı kazadaki yaralılara 112 acil ekiplerinin müdahale ettiği bir de tatbikat gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.