07 Mart 2017 Salı 16:57
Tiyatro Şenlik Komitesinden Başkan Kayda’ya ziyaret

Manisa’nın Salihli ilçesinde Tiyatro Şenlik Komitesi temsilcileri Hüseyin Aşan, Rasim Aşın, Recep Metin ve Ali Aybel, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, komite temsilcileri 20-27 Mart tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Günü nedeniyle, Sart Mahallesinde düzenlenecek olan tiyatro şenliği hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerinden dolayı tiyatro komite temsilcilerine teşekkür eden Başkan Kayda, “Sart Mahallemiz tiyatronun merkezidir. Antik dönemde ilk tiyatro oyunları yine orada sergilenmiştir. Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız ve tiyatronun doğduğu yerde böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden mutluluk duyuyorum. Öncülük ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.