22 Mart 2017 Çarşamba 12:48
Spor-Toto’dan Sarıgöl’e halı saha

Spor-Toto Teşkilatı tarafından Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Karacaali Mahallesine, yapay çimli, futbol, basketbol ve voleybol sahası yapımı için düğmeye basıldı.

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, Sarıgöl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Sarıgöl Karacaali Mahalle Muhtarı Adem Kır ile birlikte Ankara’da Spor-Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Sarıgöl heyeti Karacaali Mahallesine yapay çimli futbol, basketbol ve voleybol sahası yapımı müjdesi ile ilçeye döndü.

Yapılan görüşme hakkında açıklama yapan Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, "Spor-Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sarıgöl’ün simgesi olan Sultaniye üzüm Plaketi armağan ettik. Önceden yazışmaları yapılan Karacaali Mahallemizde gençlerimizin sağlıklı spor yapmaları için halı saha talebimiz olumlu sonuç verdi. Halı saha sözleşmesi imzalandı. 15 gün içinde ihalesi yapılacak. Yapay çimle yapılacak olan halı sahada futbol, basketbol ve voleybol içinde kullanılacak. Karacaali Mahallemize yapılacak olan halı saha 300 bin TL’ye mal alacak." dedi.

Ankara’da sonuca bağlanan yapay çimli halı saha müjdesi Karacaali Mahallesinde ise sevinçle karşılandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.