09 Mart 2017 Perşembe 17:16
Soma’ya değer katacak çalışmalara inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da devam eden Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya prestij katacak olan Atatürk Caddesi ve İstasyon Meydanı ve Parkı projesinde çalışmalara başladı. Devam eden çalışmayı Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve Soma Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Yıldırım yerinde inceledi.

Devam eden çalışmayla ilgili bilgiler aktaran Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Soma gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Bugün Soma’ya değer ve prestij katacak olan Atatürk Caddesi ve İstasyon Meydanı ve Parkı’nda devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Soma, modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.