10 Mayıs 2020 Pazar 16:31
Sokağa çıkma kısıtlamasında anneler unutulmadı

Manisa’nın Kula ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Anneler Günü’nde sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla evlerinde kalan annelere gül dağıtarak Gençlik ve spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun selamlarını iletti.

24 il ile birlikte sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan Kula’da, evlerde kalan anneler unutulmadı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçe sokaklarında evlere giderek, Anneler Günü dolayısıyla annelere gül dağıttı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun selamlarını ileterek anneler ile sohbet eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sait Bozer, her yıl coşkuyla kutladıkları Anneler Gününün bu yıl yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesi sebebiyle anneleri evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi. Kula’da hemen hemen her eve ulaşarak annelere gül dağıtmaya çalıştıklarını dile getiren Bozer, annelerin bu anlamlı gününe bir nebze de olsa katkı sağlamaktan gurur duyduklarını belirterek, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.