09 Mart 2017 Perşembe 13:49
Siyasi istikrar ekonomik istikrarı da beraberinde getiriyor

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ülkede siyasi istikrarın ekonomik istikrarı da beraberinde getirdiğini belirterek güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’daki referandumun önemli olduğunu belirtti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ile birlikte 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu öncesi Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, 2016 yılının 15 Temmuz dahil ülkemizde yaşanan terör olaylarıyla, siyasi, ekonomik ve psikolojik olarak zor geçtiğini belirtti. Hükümetin bu süreçte ekonomiyi ayakta tutmak için önemli destekler açıkladığını ifade eden Özkasap, bu destek ve iyileştirme kararların yeniden yükselişin nasıl başarılacağının yolunu çizdiğini kaydetti. Özkasap, Cumhurbaşkanın katılımıyla TOBB tarafından kamuoyuna açıklanan, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ Projesine Ticaret Borsası olarak tam destek verdiklerini vurguladı. Özkasap, “Ülkesi için üretmek ve çalışmak isteyen herkesi motive edecek ve cesaret verecek bu gelişmeler dolaysıyla hükümetimize yapıcı yaklaşımlarıyla iş dünyasının ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini sürekli takip milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’a içinde referanduma konu olan 18 maddenin anlatıldığı ’Evet’ yazılı kitapçığı takdim etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra parayı yönetenlerin ekonomiyi manipülasyona yönlendirmeye çalıştığını ifade etti. 16 Nisan’ın önemli olduğunu kaydeden Baybatur, siyasi istikrarın ekonomik istikrarı beraberinde getirdiğini vurguladı. Tek başına iktidarlar dönemindeki ekonomik refah ile koalisyonlar dönemindeki refah arasında dağlar kadar farkın olduğunu belirten Baybatur, “7 Haziran’da tek başına hükümet kurulamadığı için herkes bir endişe içindeydi. Piyasalar ne olur, ekonomi ne olur diye kafalarda soru işaretleri vardı. Bu sorunları da aştık. 16 Nisan’dan itibaren artık yüzde 51 alan kimse bundan sonraki dönemde 5 yıl boyunca kesintisiz bir şekilde bu ülkeyi yönetecek. Bir ülkede siyasi istikrar varsa, bir ülke güvenli limansa insanlar kısa, orta ve uzun vadede yatırımlarını gerçekleştiriyor. Siyasiler olarak değil, bu vatanın evladı olarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun ülkemize katkı sağlayacağını, güçlü Türkiye’ye doğru gideceğimizi düşünüyoruz. Referandumda kazasız belasız nihai sonuca vardıktan sonra tabi ki takdir milletimizindir. Bizim istediğimiz bir netice çıkarsa bu ülkede artık darbelerin olmadığı, koalisyonların olmadığı, ekonomik krizler içerisinde manipülasyonların olmadığı, güçlü bir Türkiye diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.