20 Mart 2017 Pazartesi 11:39
Seyitli düğün salonuna kavuşuyor

Kırsal mahallelerde Yunusemre Belediyesinin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seyitli Mahallesinde tamamlanma aşamasına gelen düğün salonunu da gezen Başkan Çerçi, salonun yaz aylarına yetiştirileceğini müjdeledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde AK Parti Yunusemre İlçe Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Başkan Çerçi, ilk olarak İlyasçılar Mahallesinde düzenlenen düğün hayrına katıldı. Ortaköy Mahallesinde II. Yuntdağı Yağlı Güreş Festivalinin yapılacağı alanı gezen Belediye Başkanı Çerçi, Örselli ve Seyitli mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Seyitli Mahallesinde vatandaşın en büyük taleplerinden düğün salonunun tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Çerçi, salonun düğün sezonuna yetiştirileceğini müjdeledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Seyitli Mahallemizde önemli hizmetlerimizi hayata geçirdik. Yol yapımı, çevre düzenlemesi, düğün salonu yapımı, spor alanının düzenlenmesi bunlardan birkaçı. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın düğün, nişan ve mevlitlerini yapabileceği salonumuzu hizmete açmaya hazırlanıyoruz. 7 mahallemizde düğün salonu yaptık. Bunun devamı gelecek. Aydınlatma ve çevre düzenlemesinin ardından 1-2 ay içerisinde düğün salonunu halkımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.

Seyitli Muhtarı Hüseyin Kırgöz de Yunusemre Belediyesiyle mahallelerinin pek çok hizmete kavuştuğunu ifade ederek şunları söyledi: “Başkanımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. 2016 yılı içerisinde Yunusemre Belediyemizin mahallemize birçok hizmeti oldu. Düğün salonumuzun tamamlanmasına çok az kaldı. Kilitli parke taşı döşendi. Futbol sahamız bitti. Yunusemre Belediyesinin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.