26 Mart 2018 Pazartesi 17:42
Sertifikalarını pasta keserek kutladılar

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen Emlak Danışmanlığı Kursu’na katılan 33 kursiyer sertifikalarını aldı. Polis memurlarının da Emlak Danışmanlığı sertifikalarını aldığı törende kursiyerler pasta keserek kutlama yaptı.

Saruhanlı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Emlak Danışmanlığı Kursunda 5 haftalık eğitimin sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek ve kursiyerler katıldı.

“Aranızdaki dayanışma ve birlik beraberlik hiç bozulmasın”

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törende hiç devamsızlık yapmadan tüm derslere katılan kursiyerlere ajanda hediye eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Burada aynı işi yapan veya yapacak olan kişilersiniz. Aranızdaki dayanışma ve birlik beraberlik hiç bozulmasın. Paylaşımdan güç doğar. Aslında birbirinizin rakibi değil paydaşısınız. İnşallah paydaş ruhuyla bu mesleği ilçemizde icra edersiniz. İnşallah ilçemizde sizleri bu işi yaparken görürüz. Bu anlamda çok seviniyorum. İlçemizde bu işi bilen, belgeli meslektaşların olması bizi sevindiriyor. Biz de kendi adımıza bu durumdan gurur duyuyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.