13 Ocak 2020 Pazartesi 16:41
Selendi’nin yeni Sağlık Grup Başkanı görevine başladı

Selendi Sağlık Grup Başkanlığı görevine atanan Dr. Yağmur Ecem Nuraydın görevine başladı.

Selendi Sağlık Grup Başkanı Dr. Ahmet Cihat Eroğlu’nun Kula İlçesine Aile hekimi olarak gitmesinin ardından Selendi Sağlık Grup Başkanlığında doktor olarak gören yapan Yağmur Ecem Nuraydın Sağlık Grup Başkanı olarak atanarak görevine başladı.

Göreve Başlayan Dr. Nuraydın, "Mesleğimizde halkın sağlığı her zaman ön planda. Halkın sağlığı için tüm sorumlulukları alarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Selendi Manisa’nın küçük bir ilçesi halkı cana yakın samimi onun için buraya atanıp, bu göreve geldiğim için mutluyum." dedi.

Dr. Yağmur Ecem Nuraydın, 1995 yılında Antakya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamlayan Nuraydın, 2019 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Nuraydın, mezun olduktan hemen sonra ilk görev yeri olan Selendi Toplum Sağlığı merkezine 2019 yılının eylül ayında atanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.