04 Nisan 2018 Çarşamba 11:53
Selendili genç çiftçiler düve sahibi oldu

Manisa’nın Selendi ilçesinde Kırsal Kalkınma Destekleri projesi kapsamında gerçekleştirilen Genç Çiftçi Projesi’nden 2’si kadın olmak üzere 5 genç çiftçiye 30 adet büyükbaş hayvan dağıtıldı yapıldı.

Selendi İlçe Tarım Müdürlüğü organizatörlüğünde gerçekleştirilen düve dağıtımı cirit sahasında gerçekleştirildi. Genç Çiftçi Projesi’nden İbrahim Göktaş, Aysel Akkuş, Nurullah Öz, Adem Çankaya ve Gönül Güneç’e hibe destekli verilen düveler kura ile sahiplerine teslim edildi. Projeleri kabul edilerek düveleri teslim alan üreticiler projeden memnun olduklarını belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı Eczacı Şeref Kaçar, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın başlattığı genç çiftçi proje kapsamında ilçemizde 5 genç çiftçi kardeşimiz projeden hibe desteği kazanarak düvelerini teslim aldı. İlçemiz Selendi’nin gelir kaynağının başında gelen tarım ve hayvancılık bizim için çok önemli bakanlığımız ile bu tür projeler ile çiftçilerimizi desteğimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.