14 Kasım 2019 Perşembe 08:49
Selendi’de Kızılay’a 50 ünite kan

Manisa’nın Selendi ilçesinde Uşak Kızılay Kan İstasyonu sağlık görevlileri tarafından başlatılan kampanya kapsamında 50 ünite kan toplandı.

Manisa’nın Selendi ilçesinde Uşak Kızılay Kan İstasyonu sağlık görevlileri tarafından kan bağışı toplandı. Kan bağışında destek veren vatandaşlar sayesinde 50 ünite kan toplandı. İlçe halkının duyarlılığından dolayı memnuniyetin dile getiren Kızılay  Uşak Kan Merkezi Ekip Başkanı Dr. Ahmet Çiftçi, "Kan vermek için gelen vatandaşlar aynı zamanda ücretsiz sağlık kontrollerinden de geçti. 450 cc poşetlere alınan kanlar Uşak’taki istasyonda grupları belirlenerek ihtiyaç sahiplerine verilecek. Kan verince kan yapan organlar uyarılır ve kan yapmaya sevk edilir. Kan hücreleri yenilenir. İnsan psikolojik olarak rahatlar, kendini huzurlu hisseder. Daha sonra kendisine kan verilmesi gerektiğinde bunu yapacak insanların çıkacağını düşünerek güven duyar" dedi.

Son Güncelleme: 17.12.2019 06:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.