11 Kasım 2020 Çarşamba 15:27
Selendi’de fidanlar toprakla buluştu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ’Geleceğe Nefes Ol’ sloganı ile başlatılan ve 11 milyon fidan dikiminin hedeflendiği kampanya kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’nın Selendi ilçesinde de fidanlar toprakla buluştu.

“Geleceğe nefes” sloganı ile başlatılan proje kapsamında 81 il ve ilçelerde aynı anda saat 11.11’de eş zamanlı başlatılan 11 milyon ağaç dikimi ile Selendi’nin Çortak Mahallesi ağaç dikim sahasında fidanlar toprakla buluştu.

Fidan dikimine Kaymakam Ali Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Demirci Orman İşletme Müdür Yardımcısı Faruk Yeşil, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, orman işletme çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.