07 Mart 2018 Çarşamba 09:53
Selendi Anadolu Lisesinden şehitler için lokma hayrı

Selendi Anadolu Lisesi tarafından Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Mehmetçikler ve tüm şehitler için lokma hayrı düzenlenerek vatandaşlara dağıtıldı.

Manisa’nın Selendi ilçesi Atatürk Caddesi üzerindeki İlçe Jandarma Komutanlığı karşısında yapılan lokma hayrına Selendi Kaymakamı Erkut Pamuk, Selendi İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Karakuş, milli eğitim şube müdürleri, daire amirleri, AK Parti İlçe teşkilatı, Okul Müdürü Murat Daban, okulun öğretmenleri, oda başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul Müdürü Murat Daban ve öğrenciler tarafından ikramı yapılan lokma hayrı öğle saatinde gerçekleşti. Okul Müdürü Murat Daban, TSK tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatına manevi destek vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Ülkemizde bayrağımıza en fazla sahip çıkılması gereken, Mehmetçiklerimizin en fazla duaya ihtiyaç duydukları süreçteyiz. Şehit haberlerini aldıkça vicdanımız sızlıyor. Üzülmemek mümkün değil. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun inşallah" dedi.

Vatandaşlar ise dualarıyla hem şehitleri yadetti hem de lokma hayrını düzenleyen liseli öğrencileri ve öğretmenlerini duyarlı davranışlarından dolayı kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.