21 Mart 2017 Salı 15:08
Şehzadeler’den sokak hayvanları için yeni proje

Sokak hayvanları için yaptığı projelerle halkın beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, sokaklarda yaşayan kediler için parklara kedi evleri monte ediyor. Bin adet yapılan kedi evleri parkların yanı sıra vatandaşların isteği doğrultusunda istenilen noktalara da yerleştirilecek.

Sokak hayvanları ile ilgili birçok projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, sokaklarda yaşayan kediler için parklara ve vatandaşların talep ettikleri noktalara kedi evleri yerleştiriyor. Şehzadeler’de yaşayan tüm canlılara hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan tüm canlılara hizmet etmeye devam ediyoruz. Rutin Belediyecilik görevlerimizin yanı sıra bu toprakları birlikte paylaştığımız can dostlarımız sokak hayvanlarını da unutmuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar parklara ve sokaklarda uygun noktalara hayvan yem ve su kapları montajını yaptık. Bunun yanı sıra bin adet kuş yuvasını ilçemizin genelinde ağaçlara monte ettik. Ayrıca 5 bin adet su kabını ilçe genelinde dağıtarak vatandaşlarımızın evlerinin kapılarının önlerine su koymalarına yardımcı olduk. Bugün de özel olarak yaptırdığımız bin adet kedi evini ilçemizdeki tüm parklara monte etmeye başladık. Bu kedi evleri sayesinde sokaklarda yaşayan kediler daha güvenli bir şekilde bu yuvalarda yaşayacaklar. Bu kedi evlerimizden isteyen vatandaşlarımıza da Beyaz Masa birimimize başvurmaları halinde teslim edebileceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.