03 Nisan 2018 Salı 12:20
Şehzadeler’den Dayıoğlu ve Ünal’a büyük vefa

Şehzadeler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında alınan kararla, Manisa eski belediye başkanları merhum Ertuğrul Dayıoğlu ve Zafer Ünal’ın ismi, Şehzadeler ilçesindeki iki parka verildi.

Şehzadeler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı belediye başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı. Toplantıda 23 madde görüşülerek karara bağlandı. Şehzadeler Belediye meclis gündeminde yer alan ve Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile AK Parti, MHP, CHP ve bağımsız meclis üyesinin imzaladığı iki önerge ile Manisa eski belediye başkanları Ertuğrul Dayıoğlu ve Zafer Ünal’ın isimlerinin iki ayrı parka verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kabul edilen önergelere göre İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nin karşısında bulunan çocuk oyun parkına Muzaffer Ertuğrul Dayıoğlu ismi verilirken, Zafer Ünal tarafından Manisa’ya kazandırılmış olan ve Şehzadeler Belediyesi tarafından yenileme çalışması yapılan Gençlik Parkına da Zafer Ünal Gençlik Parkı isminin verilmesi tüm gurupların ’evet’ oyu ile kabul edildi. Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’ya hizmet etmiş olan isimlere her zaman büyük bir vefa gösterdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Merhum Muzaffer Ertuğrul Dayıoğlu ağabeyimiz ve değerli Zafer Ünal ağabeyimiz bu şehre uzun dönemler belediye başkanı olarak hizmet ettiler. Biz istedik ki her ikisinin ismini de Şehzadelerimizde yaşatalım ve gelecek nesillerimize aktaralım bu nedenle tüm grup başkanvekillerimizin imzaladığı ortak önerge ve tüm meclis üyelerimiz kabul oyu ile rahmetli belediye başkanımız Ertuğrul Dayıoğlu ile değerli büyüğümüz Zafer Ünal ağabeyimizin ismini Şehzadelerimizdeki iki parka vermiş olduk. İsmet İnönü Kız Meslek Lise’nin hemen karşısında bulunan çocuk oyun parkına rahmetli belediye başkanımız Muzaffer Ertuğrul Dayıoğlu, yenileme çalışmalarının tamamlandığı gençlik parkımıza da Zafer Ünal başkanımızın isimlerini vermiş olduk" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.