13 Şubat 2018 Salı 16:52
Şehzadeler’de projeler ardı ardına yükseliyor

Şehzadeler Belediyesi, bir yandan 65 mahallesinin tamamında çalışmalarını büyük bir hızla sürdürürken, şehre kazandıracağı projelerde büyük bir hızla yükselmeye devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi tarafından temelleri atılan projeler ardı, ardına yükseliyor. Geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan prestij projelerden bir tanesi olan Veziroğlu Sosyal Tesislerinin ardından, yapım çalışmaları devam eden 10 projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu projeleri hızlı bir şekilde tamamlayarak 2018 yılı içerisinde tamamını halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 65 mahallemizin tamamında çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Bilindiği gibi rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek olan projelerimizi de ardı ardına hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda Şehzadeler’de ve Manisa’da yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız 10 farklı projemiz tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Tamamlandığında hemşerilerimizin hoş vakit geçirecekleri hobi bahçeleri projelerimiz büyük bir hızıyla devam ediyor. Nasip olursa çalışmalar nisan ayı içerisinde tamamlanacak ve halkımızın hizmetine sunacağız. Bunun yanı sıra, Gençlik Parkı, Adil Aygül Parkı, Belenyenice ve Kağan mahalleleri çok amaçlı salonlarının inşaat ve yapım çalışmaları da devam ediyor. Halıtlı Mahallemizde genç kardeşlerimiz için yapmış olduğumuz halı saha projemiz de bitme aşamasında inşallah onu da önümüzdeki haftalarda açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra Tepecik Mahallesi Kır Düğün Salonu ve Halı Saha projemiz de bitme aşamasında. Aynı şekilde Karaağaçlı Mahallemizde inşaat çalışmalarını başlattığımız bir açık ve bir kapalı düğün salonumuzun inşaat çalışmaları da devam ediyor. Tüm projelerimizin yanında Manisa halkının ve Manisa’ya gelecek olan turistlerin büyük ölçüde ilgisini çekecek ve Manisa’ya artı bir değer katacak olan Şehzadeler Park projemizde büyük bir hızla yükselmeye devam ediyor. Şehzadeler Park projemizin de büyük bir kısmı tamamlandı. Şuan itibarı ile içerisinde yerleştirilecek olan maketler ve replika çalışmalar bitmek üzere. Bu çalışmaların da tamamlanması ile birlikte inşallah birkaç ay içerisinde bu güzel projemizi de Manisa’ya kazandırmış olacağız. Tüm bu hizmetlerimiz ve projelerimizin yanı sıra şehzadelere ev sahipliği yapmış olan şehrimizdeki tarihi yapıları da gün yüzüne çıkarıyoruz. Bu bağlamda FETÖ’nün adeta yuvası haline gelmiş olan Kurşunlu Han’da başlattığımız restorasyon çalışmaları da büyük ölçüde tamamlanmış durumda. İnşallah tüm bu projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayarak bu yıl içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.