07 Mart 2018 Çarşamba 15:50
Şehzadeler’de okuma yazma seferberliğine büyük ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Okuma Yazma seferberliği kapsamında 5 Şubat’tan bugüne Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okullarda ve müdürlük binasında toplam 29 adet kurs açıldığı öğrenildi. Açılan kurslara 341’i kadın toplam 381 kursiyerin katıldığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde seferberliğin ilan edilmesinin hemen ardından 5 Şubat’ta açılmaya başlayan kursların sayısının bir ayda 29’a yükseldiği öğrenildi. Gelen talepler doğrultusunda yeni kursların açılacağını kaydeden Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, açılan kursların 25’inin birinci kademe 4’ünün de ikinci kademe kurslar olduğunu söyledi. Açılan birin kademe kurslarına 320 kadın, 28 erkek, ikinci kademe kurslarına ise 21 kadın, 12 erkek olmak üzere toplam 381 kursiyerin katıldığını dile getirdi.

Okuma Yazma Seferberliği kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kursiyerler için gönderilen kitapların dağıtımına ise bugün itibariyle Kazım Karabekir Ortaokulundan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kanca’nın katılımları ile kursiyerlere dağıtımına başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.