04 Mart 2021 Perşembe 14:22
Şehzadeler’de dinamik denetim modeli hayata geçti

Şehzadeler Belediyesi, kontrollü normalleşme döneminde gerçekleştirilen Dinamik Denetim Modeli kapsamında iş yerlerini denetledi. Belediye başkan yardımcıları ve zabıta ekiplerinin katıldığı denetimlerde iş yerlerine uyulması gereken kurallar hatırlatıldı, uymayan esnaflara gerekli uyarılar yapıldı. Denetimlerin devam edeceği belirtilirken, kurallara uymayanlara cezai işlem yapılacağı ifade edildi.

Kontrollü normalleşme döneminde Dinamik Denetim Modeline geçildi. Bugün 81 ilde geniş kapsamlı korona virüs denetimleri yapılırken, denetimlerin Şehzadeler ayağı da gerçekleştirildi. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kavas ve Haşim Yener Bilir’in de katıldığı denetimlerde, zabıta ekipleri iş yerlerinde korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetledi. Kahvehane, çay ocağı, kafeterya, lokanta gibi iş yerlerinin yoğun olarak bulunduğu Sevgi Yollarında gerçekleştirilen denetimlerde esnafa korona virüs tedbirleri hatırlatılarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, iş yeri sahiplerinden ve vatandaşlardan kurallara harfiyen uymalarını isterken, Manisa’nın risk haritasında turuncu ve kırmızıya geçmesi durumunda yeniden yasakların başlayacağı uyarısında bulundu. Denetimlerin devam edeceği belirtilirken, kurallara uymayanlara cezai işlem yapılacağı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.