22 Şubat 2018 Perşembe 14:44
Şehzadeler Rusya biletini kaptı

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün 4-14 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Wushu Şampiyonasına katılan 7 sporcusundan 2’si altın, 2’si de gümüş madalya kazanarak Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi milli forma ile temsil etmeye hak kazandı.

Türkiye Wushu Federasyonu 2018 yılı faaliyet takviminde bulunan Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Wushu Şampiyonası 44 ilden 2 bin 180 sporcunun katılımı ile 4-14 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti.

Müsabakalarda Manisa’yı temsil eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 7 sporcu ile katıldığı şampiyonada 2 altın, 2 gümüş madalya kazandı. Genç Bayanlar Sanda’da 52 kg’da Gülce Özdenli ile 60 Kg’da Beyza Nur Karabiber tüm rakiplerini geçerek, Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Ayrıca Genç Bayanlar 54 kg’da Buse Özden ile 45 Kg’da Zehra Alkan Türkiye ikincisi Manisa’ya madalyayla döndü.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Avukat Ali Özyiğit, yoğun katılıma sahne olan şampiyonada önemli bir başarıya imza attıklarının altını çizerek, bu başarıya ulaşan sporcu ve antrenörleri tebrik etti. Gençlerde bulunan 9 kategorinin 4’ünde final oynadıklarını söyleyen Özyiğit, “Sporcularımız çok yoğun bir antrenman programı yaptı. Her biri 4’er, 5’er maç atarak finalde yarıştı. Milli takımı oluşturacak 9 kategorinin 4’ünde Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü imzası vardı. Sporcularımız, bu sene Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi milli forma ile temsil etmeye hak kazandı” dedi.

"Başarının altında ekip işi var"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise başarının ekip işi ile birlikte geldiğini belirterek, “Spora verdiğimiz önemin meyvelerini hem ulusal ve uluslararası alanda almaya devam ediyoruz. Bu başarıların alt yapısında ekip işi yatmaktadır. Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü, Şehzadeler Halk Eğitim merkezi işbirliği çerçevesinde açmış olduğumuz Belediye Spor Salonumuzda yetişen sporcularımız, katıldıkları her müsabakada ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu başarıların gelmesinde payı bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yunus Öztürk, Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca ve antrenörlerimiz Ediz Barış ile Abdulvahit Alagöz’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.