26 Şubat 2018 Pazartesi 12:58
Şehzadeler Mehterinden Konak’ta coşkulu konser

Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı, Ege Manisalılar Platformunun Konak Meydanı’nda düzenlediği programda yüzlerce İzmirli vatandaşa unutulmaz bir konser verdi.

Ege Manisalılar Platformu, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e destek amacıyla İzmir Konak’ta "Şehzadeler Şehrinden Kahraman Türk Askerine Selam Olsun" adı altında program düzenledi. Konak Meydanı’nda gerçekleştirilen programda Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı da coşkulu bir konser verdi. Meydanda bulunan tarihi saat kulesinin etrafını dolduran yüzlerce İzmirli vatandaş, Şehzadeler Mehter Takımının seslendirdiği marşlara hep bir ağızdan eşlik etti. Mehteran takımı İzmirli vatandaşların büyük beğenisini topladı. Programda mehter konserinin ardından Afrin şehitleri için dua edilerek, lokma hayrında bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.