05 Mart 2017 Pazar 09:53
Şehzadeler açılışlara hazırlanıyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik mart ve nisan aylarının kendileri için oldukça yoğun geçeceğini belirterek, “Bu iki aç içerisinde birçok temel atma törenimiz ve açılış törenlerimiz olacak” dedi.

Şehzadeler Belediyesi mart ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında 10 adet komisyon raporu oy birliği ile kabul edilirken 7 adet teklif kabul edilerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Şehzadeler Belediyesi Mart ayı Belediye Meclis toplantısı geçtiğimiz gün Kültür Sitesi Belediye Meclis salonunda yapıldı. Toplantı öncesinde meclis üyelerine belediyenin bir aylık hizmetleri ile ilgili bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediye olarak birçok mahallemizde yoğun bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu noktada Cuma günü Kuşlubahçe Mahallemizde de önemli bir projemizi de hayata geçirdik. Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreni ile Şehit Ömer Halisdemir parkımızın açılışının gerçekleştirdik. Şehzadeler Belediyesi olarak mart ve nisan ayları bizim açımızdan yoğun bir dönem olacak. Bu iki aç içerisinde birçok temel atma törenimiz ve açılış törenlerimiz olacak” dedi.

Konuşmaların ardından görüşülen 10 komisyon raporu oy birliği ile kabul edilirken 7 teklifte kabul edilerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.