15 Temmuz 2020 Çarşamba 16:44
Şehitler için fidan diktiler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği tarafından Manisa genelinde 251 okula şehitler anısına fidan dikimi yapıldı.

251 şehidin her birinin adını taşıyan fidanlardan Alaşehir ilçesine 10 okula 10 şehidin adına fidan dikimi gerçekleştirildi. Alaşehir İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde protokolün katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Şehitlerimiz için düzenlenen etkinlikler kapsamında valiliğimiz tarafından il genelinde 251 ağaç dikimi gerçekleştirildi. Bunlardan 10 tanesi ilçemizde belirlediğimiz 10 okul bahçesine diktik." dedi.

15 Temmuz kutlama etkinlikleri kapsamında ayrıca şehitlikte düzenlenen törende tüm şehitler okunan dualarla anıldı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda da şehitlik sergisi açıldı. Törenlere Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıd. Albay Ali İsmail Elalmış, Cumhuriyet Başsavcı vekili Yusuf Ekti ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.