23 Nisan 2018 Pazartesi 12:34
Şehit Pirnarcı adına hayır düzenlendi

Geçtiğimiz yıl hain terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Nezih Pirnarcı için Saruhanlı’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde bulunan baba ocağında hayır yemeği ve Mevlid-i Şerif düzenlendi. Düzenlenen programa yoğun katılım gerçekleşti.

Saruhanlı’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Uzman Çavuş Nezih Pirnarcı geçtiğimiz yıl Şırnak’ta PKK’ya yönelik operasyonda şehit düştü. Şehit babası Mehmet Pirnarcı oğlunun şehadetinin 1. yılında Halitpaşa Mahallesi’nde Mevlit-i Şerif düzenledi. Programa yaklaşık 3 bin 500 vatandaş katıldı. Manisa’dan önemli isimler de şehit babası Pirnarcı ve ailesini yalnız bırakmadı.

Mevlit programına Manisa Valisi Hakan Güvençer, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse ve CHP Saruhanlı ilçe Başkanı Zeki Bilgin katıldı. Halitpaşa Muhtarı Harun Karakayış düzenlenen hayır organizasyonundan herkesin memnun kaldığını belirterek her zaman şehitlerinin adını yaşatacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.