30 Mart 2018 Cuma 10:35
Satranç turnuvaları bölge finalleri başladı

2017-2018 eğitim-öğretim yılı okullar arası küçükler, yıldızlar, gençler satranç grup yarışmaları Manisa Bölge Finalleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda başladı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 4 gün sürecek finaller Türkiye’de 6 İlde aynı anda başladı. Turnuvaya 6 ayrı kategoride toplam 20 ilden 65 takım ve 280 sporcu katılıyor.

Turnuva hakkında bilgi veren Satranç İl Temsilcisi Mehmet Albayrak, “Yarışmalar takım turnuvası şeklinde olacak. Her okulu 4’er sporcu temsil edecek. Bu gruplarda genel kategorilerde ilk 4’e giren erkek takımları ve kızlar kategorisinde ilk 3’e giren takımlar finallere katılma hakkı elde edeceklerdir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk başta olmak üzere, Şehzadeler İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Umut Altınışık’a, İşletmeler Şube Müdürü Erhan Özel’e bizlere verdikleri desteklerden ve yardımlarından dolayı Satranç Federasyonu adına, burada bulunan misafir okullarımızın adına ve şahsım adına da teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.