04 Mart 2017 Cumartesi 12:39
Saruhanlı’ya yakışan çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Şehitlik Heykeli etrafında peyzaj çalışması gerçekleştirdi.

İl genelinde gerçekleştirdiği peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları ile vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı İlçesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Şehitlik Heykelinde peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde Şehitlik Heykeli etrafını dekoratif taşlar ve yeşilin güzelliğiyle süsleyerek daha güzel bir görüntü kazandırdı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, “Saruhanlı’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Şehitlik Heykeli etrafında peyzaj çalışması gerçekleştirdik. Yapılan çalışma ile Şehitlik Heykeli daha güzel bir görünüme kavuştu” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.