17 Mart 2017 Cuma 17:25
Saruhanlı’nın 9 sokağına yeni altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesindeki altyapı ihtiyacını karşılamak için 9 sokakta içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı inşa çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçenin altyapı eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. İmara yeni açılan bölgelerde ikamet edecek vatandaşların altyapı konusunda sıkıntı yaşamamaları için çalışmalarına hız veren MASKİ, Saruhanlı’ya bağlı Atatürk, Cengiz Topel, Yılmaz ve Saruhan Mahallelerine ait 9 ayrı sokaktaki içme suyu şebeke döşeme çalışmalarına başladı. İçme suyu çalışmalarının sonlandırılmasının ardından sokakların kanalizasyon ve yağmur suyu hatları da ele alınarak, tamamen yeni ve sağlıklı altyapı sistemiyle Saruhanlılı vatandaşların karşılaşabilecekleri olası sorunlar sıfıra indirilecek.

“İl genelinde sağlıklı sistemler kuruyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelindeki altyapı eksikliklerinin giderilmesi için aktif şekilde çalıştıklarının altını çizerek, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, ilçe ve mahallelerimizin içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu gibi altyapı gereksinimlerini sürekli takip ediyoruz. İmara yeni açılan bölgelerimizde mevcut olmayan hatları ilave çalışmalarımızla tamamlayarak, vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları adına önlemler alıyoruz. Amacımız, 17 ilçemizdeki ihtiyaçlara çözümler sunarak, altyapı konusunda herhangi bir mağduriyet yaşanmasını engellemek. Bunun için de tüm ekiplerimizle sahada yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.