11 Nisan 2018 Çarşamba 15:00
Saruhanlılı şehit için hayır yemeği

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 20 Aralık 2015 tarihinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Erdoğan Kaya için Dilek Mahallesindeki baba evinde hayır yemeği düzenlendi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, belediye meclisi üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dilek Mahallesinde, şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Erdoğan Kaya için düzenlenen hayır yemeğine katıldı. Başkan Yaralı, şehide Allah’tan rahmet dileğinde bulunarak, şehidin babası Tuncay Kaya ile sohbet edip yakından ilgilendi. Yaralı, "Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Milletimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir, onları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır" diye konuştu.

Başkan Yaralı, konuşmasının sonunda vatan savunmasında toprağa düşmüş tüm şehitleri rahmetle andığını dile getirdi.

Şehit uzman çavuş dualarla anılacak

Şırnak’ın Uludere ilçesinde geçen yıl şehit düşen Halitpaşalı İstihkam Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı’nın, şehadetinin 1. yılı nedeniyle 22 Nisan 2018 Pazar günü Halitpaşa Mahallesinde mevlid-i şerif okunacak ve hayır yemeği düzenlenecek. Şehidin babası Mehmet Pirnacı ve enişteleri Muammer Argun ile Fatih Çelikten Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’yı ziyaret ederek, programa davet ettiler. Başkan Yaralı ise programın hazırlanmasında ne gerekiyorsa belediye olarak yardımcı olacaklarını belirtti. Vatan savunmasında ebediyete intikal eden tüm şehitleri rahmetle andığını dile getiren Yaralı, devlet ve millet olarak omuz omuza verip, Türkiye’yi yarınlara taşımaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.